Fostul vicepreședinte Pfizer: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”

După anunțul Pfizer privind lansarea vaccinului anti-covid19, dr. Mike Yeadon, fostul vicepreședinte al Pfizer, om de știință și șef al departamentului pentru alergii și căi respiratorii, afirmă că efortul pentru un vaccin universal are „mirosul răului” și respinge necesitatea unui vaccin pentru a pune capăt pandemiei.

Într-un articol recent publicat de LifeSiteNews și citat de evz.ro, dr. Michael Yeadon, care a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu”, a scris:

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri.

Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli.

De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”

Dr. Michael Yeadon, LifeSiteNews

Comentariile omului de știință britanic au fost făcute după ce acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor și a politicilor lockdown anti-COVID din UK.

Explicând că SAGE nu are expertiza esențială în domeniu în legătură cu care se pronunță, neexistând „imunologi clinici” printre membrii grupului, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite, având drept rezultat „torturarea populației în ultimele șapte luni”.

Prima eroare fundamentală: „100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”

Dr. Yeadon afirmă că această idee este „ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt.

Nu există „viruși fără strămoși”

Într-adevăr, subliniază savantul, există cel puțin „patru coronaviruși endemici care induc gripa comună… care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.

Persoanele care au fost infectate de „una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți.

Testul PCR iese pozitiv și la virusul gripei comune

Pe de altă parte, savantul arată că testele PCR care sunt utilizate pentru depistarea „cazurilor” de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, ceea ce face ca testul să fie mult mai puțin fiabil. Evident, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, mii de persoane au primit ordin să își strice viața și să se „autocarantineze” timp de 14 zile.

Bazându-se pe datele științifice, dr. Yeadon a concluzionat că din cauza unei expuneri anterioare la coronavirusul gripei comune, „o proporție importantă (30%) a populației a intrat în anul 2020 înarmat cu celule T, capabilă să se apere singură împotriva SARS-CoV-2, deși nu au avut niciodată acest virus… SAGE a asumat în mod eronat și naiv că toată lumea este susceptibilă să se infecteze”.

A doua eroare fundamentală: „o subestimare amatoricească a ratei de infectare”

Din cauza aceste supoziții, „SAGE crede că mai puțin de 10% din populație a fost infectată până acum cu SARS-CoV-2”.

Totuși, explică dr. Yeadon, „este de la sine înțeles că nu fiecare persoană, infectată cu un virus respirator, produce anticorpi, iar multe persoane, având o imunitate anterioară, nu ajung oricum să se infecteze”.

În timp ce aproape toate persoanele cu simptome semnificative, care au fost internate în spital, produc anticorpi, cei cu „răspuns mai blând la virus” nu produc toți anticorpi.

Cu toate acestea, toate persoanele infectate au demonstrat că au „celule T în sânge, capabile să răspundă la SARS-CoV-2”, și astfel vor sau au dezvoltat imunitate.

Sprijinindu-se pe cele două metode independente, care conduc la aceeași concluzie generală, dr. Yeadon demonstrează că rata de infectare reală este „între 25% și 32-33%”, și de aceea estimarea SAGE de 7% este „subestimată grosolan și amatoristic”.

De ce este pandemia pe sfârșite

Falsa presupunere că 100% din populație este susceptibilă să se infecteze cu virusul și cea că doar 7% s-a infectat conduc SAGE la concluzia că „pandemia de-abia a început”, explică dr. Yeadon, deși acest lucru este un „nonsens evident”.

Din moment ce este demonstrabil că în jur de 30% din populație avea imunitate prealabilă și dacă se adaugă și copiii, care sunt „rezistenți”, ceea ce urcă procentul la circa 40%, și considerând că rata de infectare este „undeva între 25% și 32-33%”, aceasta înseamnă că între 65% și 72% din populație are imunitate la covid19.

Luând în considerare și realitatea imunității de grup, când susceptibilitatea la un virus coboară atât de jos – la circa 20-35%, virusul „descrește și dispare”.

Așadar, conchide dr. Yeadon, „pandemia este efectiv terminată și poate fi gestionată cu ușurință de un Sistem Național de Sănătate funcționând corect. În consecință, țării ar trebui să i se permită imediat să-și reia viața normală.

Savantul se declară, pe de altă parte, „furios din cauza pagubelor” pe care SAGE le-a provocat Marii Britanii, acuzându-i pe membrii acestui organism că au fost „iremediabil incompetenți” și că agenția „ar trebui desființată imediat și reconstruită de la zero deoarece nu înțelege o iotă din cunoștințele de bază necesare pentru a construi un model și pentru că modelele lor sunt adesea înfricoșător de inutile”.

În ciuda faptului că se estimează că 65-72% din populație are acum imunitate la covid19, un procent care indică un nivel critic al imunității turmei, Operațiunea Warp Speed ​​din Statele Unite pare să aibă intenția de a urma campania globalistă avansată de Bill Gates și de a vaccina toate cele 328 de milioane de oameni din SUA cu produsul Pfizer.

Ținând cont de faptul că niciun vaccin nu a fost dezvoltat cu succes pentru vreun coronavirus în trecut, iar un astfel de demers ar dura în mod normal ani întregi pentru a se finaliza în siguranță și în mod adecvat, Food and Drug Administration (FDA) a permis urmărirea rapidă a acestui proces, trecând peste etapa standard de testare pe animale pentru a testa direct aceste vaccinuri pe oameni.

Rezultatele imediate din unele dintre aceste studii au inclus complicații „severe”, care implică dureri de cap, febră, dureri de corp și simptome similare cu „mahmureala severă”.
Mai mult, așa cum a subliniat New York Times, afirmația inițială a lui Pfizer conform căreia vaccinul este „mai eficient de 90%” a fost „livrată într-un comunicat de presă, nu într-un jurnal medical evaluat de colegi. Nu sunt dovezi concludente că vaccinul este sigur și eficient.”, mai precizează dr. Mike Yeadon.

Volum ridicat de reacții adverse așteptat

Având în vedere scara enormă a obiectivului declarat, de a administra aceste substanțe chimice la sute de milioane de oameni, atunci când există în mod normal o anumită rată de complicații severe la utilizarea vaccinurilor, rezultatele negative pot fi semnificative.

De exemplu, un studiu privind vaccinurile antigripale administrate adulților cu vârsta peste 65 de ani a constatat o rată de aproximativ 1% care a prezentat reacții adverse severe. Dacă un vaccin COVID-19 este pur și simplu similar pentru persoanele din aceeași categorie de vârstă (54M în populație), aceasta ar echivala cu 540.000 de persoane din această categorie de vârstă care ar putea avea nevoie de îngrijire medicală într-un sistem spitalicesc care oferă mai puțin de 925.000 de paturi în total.

CITEȘTE ȘI: Voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase. Acum caută finanțare pentru acoperirea cheltuielilor medicale

În mod curios, există dovezi că cel puțin Regatul Unit se pregătește pentru un număr mare de efecte adverse datorate vaccinărilor anti-covid19.

Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) a guvernului respectiv, a postat o cerere de ofertă prin care preciza că:

Din motive de urgență extremă”, ei caută „un instrument software de inteligență artificială (AI) pentru a procesa volumul ridicat de efecte adverse la vaccinul Covid-19 (ADR).
Continuă să explice că „nu este posibilă modernizarea sistemelor vechi ale MHRA pentru a face față volumului de ADR care va fi generat de un vaccin Covid-19” și că acest lucru „reprezintă o amenințare directă pentru viața pacientului și sănătatea publică.

CITEȘTE ȘI: Ion Cristoiu: „50% dintre români s-au prins c-au fost luaţi de proşti”. Denunţarea psihozei coronavirus.

Voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase. Acum caută finanțare pentru acoperirea cheltuielilor medicale

Patricia Chandler din Austin, Texas, s-a oferit voluntar pentru a primi noul vaccin impotriva covid19, dezvoltat in parteneriat comun intre Pfizer si BioNTech din Mainz, Germania.

Un comunicat de presă amețitor din 9 noiembrie 2020 spune că „candidatul la vaccin s-a dovedit a fi cu peste 90% eficient în prevenirea COVID-19 la participanți fără dovezi ale infecției anterioare cu SARS-CoV-2 în prima analiză intermediară a eficacității”.

Toate acestea sună cu adevărat grozav până când aruncați o privire la tălpile picioarelor Patriciei Chandler.

Voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase.
Patricia Chandler, voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase.

Verișoara Patriciei Chandler a creat o pagină GoFundMe, în care relatează cele întâmplate si cere ajutorul persoanelor care doresc si pot ajuta, în vederea strângerii sumei de bani necesară, pentru acoperirea cheltuielilor medicale.

Reacția gravă a rănilor a avut loc într-un studiu clinic pentru vaccinul COVID-19 Pfizer / BioNTech. Reacția la injecție se numește „erupție fixă de medicament” și este prezentă pe ambele picioare.

Patricia nu a mai putut să meargă fără baston de la vizita la spitalul de urgență din 2 noiembrie.

Verișoara mea Patricia, care locuiește în Austin, TX, a fost recent voluntar într-un studiu de vaccin COVID-19 și a avut o reacție adversă severă. Nu a putut să mai meargă sau să se ducă la serviciu de aproape 4 săptămâni din cauza rănilor imense de pe picioare. Aceste răni se numesc „erupție fixă de medicament, pentru cei care ar putea dori să aprofundeze puțin mai mult modul în care se întâmplă acest lucru.

A fost la camera de urgență și a văzut mai mulți specialiști pentru această problemă și a pierdut deja o sumă semnificativă de bani din cauza lipsei de muncă și a plătit din buzunar ceea ce asigurarea nu va acoperi. Din cauza pandemiei, ea s-a luptat pentru a o scoate la capăt, așa cum sunt sigur că mulți dintre noi pot înțelege și se pot regăsi în aceste vremuri dificile.


Compania farmaceutică care a administrat acest vaccin nu o va rambursa pentru pierderea salariilor până acum și, cu poziția sa la locul de muncă, dacă nu este acolo, nu primește salarii. Este o pierdere, o pierdere financiară.

În plus, ea se confruntă cu o intervenție chirurgicală majoră a coloanei vertebrale care va costa cel puțin 3.000 de dolari și o va scoate din muncă pentru încă 6-12 săptămâni. Ea a anticipat această intervenție la coloana vertebrală de câteva luni, dar până când nu i se vor vindeca picioarele, nu va putea fi supusă acestei intervenții chirurgicale din cauza complicațiilor cu risc ridicat. Nu va putea să-și ridice fiica în vârstă de 2 ani pentru tot timpul vindecării și nu va putea lucra timp de aproximativ 8 săptămâni. Aceasta înseamnă că va trebui să angajeze servicii de îngrijire a copiilor și aceste cheltuieli se vor adăuga doar la tumul de facturi care se acumulează deja.

Fondurile din această campanie vor fi utilizate pentru:

– facturile chirurgiului, spitalului și medicului
– venitul anual al familiei sale este de 13.500 dolari
– plătirea pentru 6-12 săptămâni de îngrijire a copilului pentru fiica ei de 22 de luni
– cheltuieli curente (ipotecă, școlarizare preșcolară, prime de asigurare, alimente etc.)

Încerca să lucreze ore suplimentare pentru a economisi pentru perioada de recuperare anterioară, dar reacția adversă de la vaccin împiedică acest lucru acum.

Dacă aveți mijloace prin care să ajutați la acoperirea costurilor pierderii salariilor, intervenției chirurgicale, îngrijirii copilului sau a costului vieții pentru săptămânile viitoare, absolut orice este de ajutor. Chiar și o distribuire a acestei pagini, pentru a ajunge la cineva care poate!

Sezonul dăruirii se apropie rapid de noi! Chiar și un dolar sau doi se adaugă …
Vă mulțumim că ați citit și sper să vă găsiți pe voi și pe ai voștri rămânând pozitivi în ceea ce a fost cel mai greu an pentru noi toți.

Pagina gofundme.com a Patriciei Chandler

Mai multe informații actualizate pe pagina GoFundMe.com

De luat în considerare cuvintele Prof. dr. Vasile Astărăstoae:

“Firmele producătoare ale vaccinului nu au niciun fel de experiență si expertiză în acest domeniu. Moderna este un start-up, care a profitat de această oportunitate (cererea de vaccin). 

Pfizer/BioNTech și AstraZeneca nu au mai produs vaccinuri până-n prezent. Cu alte cuvinte, s-au calificat rapid și asta ridică un semn de întrebare.

Un lucru, care atrage atenția asupra eticii, este faptul că în momentul în care Pfizer a anunțat noul vaccin și acțiunile la bursă au crescut la un nivel record, CEO-ul Pfizer și-a vândut acțiunile.

Un grad de incertitudine și de neliniște îl provoacă și faptul că firmele au încheiat acorduri de imunitate cu guvernele statelor cărora le vor livra vaccinul. Cu alte cuvinte, firmele nu vor fi responsabile de eficiența și efectele secundare ale vaccinului.

Se transferă responsabilitatea către guverne, care vor plăti din banii contribuabililor daunele provocate terțiilor”, punctează Prof. dr. Vasile Astărăstoae, într-un articol publicat recent pe blogul sau).

CITEȘTE ȘI:
AstraZeneca anunţă că vaccinarea anti-COVID ar putea începe încă din luna decembrie, dacă obține aprobările necesare
Guvernele vor asigura riscurile, în caz de efecte secundare ale vaccinului anti-Covid, pentru companiile producătoare
Fostul vicepreședinte Pfizer: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”

Agenda ONU pe 2021 – 2030 dezvăluită de un rabin

Vă întrebați poate, cum de acest rabin a rupt tăcerea. Poate face acest lucru spre a panica lumea, încât să ne dorim un salvator. Nu este exclusă nici varianta spusă de proroci, ca un astfel de rabin să se convertească la Ortodoxie. 

Ciudat este că ceea ce zice, corespunde deja cu o parte din ceea ce vedem, cu ochii noștri, că se întâmplă în lume.

Sub video este traducerea în limba română:

VIDEO: Agenda ONU 2021 – 2030 dezvăluită de un rabin

Am în fața mea un document ONU denumit Noua Ordine Mondială, Agenda ONU, pentru anii 2021-2030.

Pregătiți-vă pentru ceea ce urmează să auziți.

Între acești ani (2021-2030) se va instaura:

– Un Guvern Mondial

– O Monedă Digitală Mondială

– O Bancă Centrală Mondială

– O Armată Mondială

– Sfârșitul suveranității naționale

– Eliminarea proprietății private

– Distrugerea Unității Familiale

– Depopulare

– Controlul creșterii și densității populației

– Vaccinare multiplă obligatorie

– Venit Universal de bază, adică plafonarea salariilor

– Implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători și pentru monitorizarea populației.

– Organizarea unui Sistem Mondial de Credit Social, asemănător cu cel implementat în China

– Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G

– Guvernul va fi cel care va crește copiii

– Școlile și Universitățile vor fi deținute de Guvern

– Sfârșitul transportului privat, nu vei mai putea deține un autoturism

– Toate companiile vor fi deținute de Guvern, un Guvern Corporativ

– Restricții cu privire la călătoriile non esențiale

– Oamenii vor fi concentrați în anumite zone – orașe

– Oprirea irigațiilor pentru terenuri

– Sfârșitul fermelor agricole particulare

– Eliminarea creșterii de animale în spații naturale, pășuni

– Interzicerea caselor de familie

– Restricționarea accesului la pământ agricol

– Interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise

– Interzicerea combustibililor naturali

Acesta este documentul, pentru cine poate înțelege, va fi chiar mai rău decât pe vremea faraonilor.

CITEȘTE ȘI: 
Dr. Andreas Noack arestat în timp ce transmitea LIVE pe youtube, din casa lui
AstraZeneca anunţă că vaccinarea anti-COVID ar putea începe încă din luna decembrie, dacă obține aprobările necesare
Se cere interzicerea intrării pe teritoriul României lui George Soros şi o anchetă privind entităţile finanţate de miliardarul american

Dr. Andreas Noack arestat în timp ce transmitea LIVE pe youtube, din casa lui

Cunoscutul medic german Dr. Andreas Noack, a fost arestat în casa lui, chiar în timpul unei transmisii LIVE. Doctorul Andreas Noack este cunoscut și pentru faptul că a oferit asistență medicală protestatarilor în timpul protestelor anti-lockdown, care au avut loc in Germania.

Se presupune că doctorul Andreas Noack ar fi investigat pentru că nu a respectat legile germane de „lockdown” împotriva COVID-19, dar unii speculează că ar putea fi mai mult.

În timpul transmisiei live, se poate auzi poliția cum lovește în ușă în locația în care Noack transmitea live pe yotube.

Este poliția”, a spus un bărbat în afara cadrului camerei. Apoi, poliția a intrat în casă, forțându-l pe Noack la pământ, înainte de a opri fluxul său live.

Arestarea a avut loc după ce Parlamentul german a adoptat „Legea privind protecția infecțiilor”

Modul arestării sale prezintă câteva scene extrem de tulburătoare. El a părut prea șocat pentru a răspunde în timp ce poliția a continuat să țipe la el până s-a întins pe jos.

Arestarea doctorului Andreas Noack a avut loc după adoptarea „Legii privind protecția infecțiilor”, care a fost puternic protestată de secțiuni vaste, ale populației germane.

Neoficial, medicul arestat ar fi oferit asistență medicală protestatarilor anti-lockdown si era investigat pentru ca era non-compliant cu legile guvernului German, de combatere si prevenire…

newsbreak.com

CITEȘTE ȘI: Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Armata britanică începe să-i testeze și să-i eticheteze cu coduri de bare pe copii, fără acordul părinților, într-o școală din Liverpool

În timp ce mii de oameni din Marea Britanie au protestat weekendul trecut împotriva noilor restricții covid, armata britanică intenționează să lanseze o nouă inițiativă masivă de testare COVID în orașul Liverpool, săptămâna aceasta, încercând să testeze jumătate de milion de oameni într-un program care va fi lansat apoi în toată țară, dacă are succes.

Ca parte a acestei inițiative, a fost trimisă o scrisoare părinților copiilor care frecventează Școala Internațională Broadgreen, prin care se anunța că elevii vor fi testați de militari, și chiar fără acordul parental.

Școala Internațională Broadgreen din Liverpool se află în „poziția privilegiată”, așa cum reiese din scrisoare, de a desfășura un program pilot cu Public Health England care implică:

  • Aducerea armatei pentru a efectua testele Covid19.
  • Testarea copiiilor fără a obține mai întâi consimțământul părinților.
  • Identificarea fiecarei persoane cu un „cod de bare unic”.
  • „Izolarea” și „Securizarea” celor declarați pozitiv.

sursa: healthimpactnews.com

CITEȘTE ȘI:
„A spus Raed Arafat că are el un studiu care recomandă ca noaptea să nu se circule. Eu nu am găsit studiul acela” – Prof. Dr. Vasile Astărăstoae
Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Tribunal din Germania dă undă verde protestelor de amploare anunțate în Berlin față de restricțiile privind COVID-19

Un tribunal regional german a dat sâmbătă undă verde pentru demonstraţii în masă plănuite la Berlin împotriva restricţiilor privind coronavirusul, luând o decizie care anulează interdicţia din capitală în legătură cu astfel de proteste, transmite Agerpres.


Poliţia s-a pregătit pentru violenţe în contextul în care activiştii care se opun măsurilor legate de virus, au făcut apel la următorii lor de pe reţelele de socializare din Europa, să se înarmeze şi să se adune la Berlin.

Activiştii, furioşi din cauza deciziei Berlinului de a interzice demonstraţii după ce participanţii la marşul recent, de la începutul lunii August, nu au purtat măşti şi nu au păstrat distanţa socială, au inundat municipalitatea cu mii de cereri pentru proteste suplimentare în weekend.

Adunările pregătite de diferite iniţiative pentru 29 august împotriva politicii privind coronavirusul a guvernelor federal şi de landuri pot avea loc„.

Decizia instanţei.

Până acum Germania a gestionat criza coronavirusului mai bine decât multe dintre celelalte state europene, prin testări riguroase care au ajutat la menţinerea la un nivel scăzut a numărului de infectări şi decese.

Cu toate acestea, creşterea numărului de infectări zilnice s-a accelerat în ultimele săptămâni, la fel ca în mare parte din lume.

Vineri, cancelarul german Angela Merkel le-a cerut cetăţenilor să menţină garda sus împotriva virusului 

Este o chestiune gravă, la fel de gravă ca până acum, şi trebuie să o luaţi în continuare în serios„. 

Cancelarul german Angela Merkel.

Oamenii din Berlin au înregistrat aproximativ 1.000 de proteste pe site-ul poliţiei, după ce autoritățile au interzis mitingurile masive. 

Aproximativ 1.000 de demonstraţii au fost înregistrate pe website-ul poliţiei din Berlin, după ce autorităţile locale au interzis manifestaţiile pe scară largă împotriva restricţiilor impuse pentru a limita răspândirea noului coronavirus, a anunţat joi un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Agerpres. 


Autoritățile locale se aşteaptă ca numărul persoanelor ce înregistrează proteste să crească, întrucât subiectul este dezbătut intens în mediul online

Orice persoană care intenţionează să protesteze poate să înregistreze o demonstraţie prin completarea unui formular pe website-ul poliţiei.

Multe persoane au afirmat, în mediul online, că protestele ar trebui să continue, în pofida interdicţiei decise de autorităţi, în timp ce alţii susţin chiar că ar trebui să se recurgă la violenţe.

Poliţia din Berlin se pregăteşte pentru weekend închizând părţi ale zonei centrale a oraşului, în apropierea Porţii Brandenburg, scrie digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: 
Elevii vor fi primiţi la şcoală, din 14 septembrie, doar cu declaraţie pe propria răspundere semnată de părinţi
Marian Godină, revoltat după conferința șefilor Poliției Române: „Te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea?”

Germania testează venitul de bază universal. Venitul universal ar reduce inegalitatea şi ar creşte bunăstarea. Oponenții spun că va fi încurajată nemunca

Germania, cea mai mare economie a Europei, este pe punctul de a deveni ultima ţară care introduce în teste un venit de bază universal, demarând un studiu de trei ani privind modul în care o astfel de plasă de siguranţă socială influenţează economia şi bunăstarea beneficiarilor, scrie presa germană.


În cadrul studiului, 120 de persoane vor primi 1.200 de euro în fiecare lună timp de trei ani – o sumă marginal peste pragul sărăciei în Germania – iar cercetătorii vor compara experienţele acestui grup cu cele ale unui număr de 1.380 de persoane care nu vor primi astfel de plăţi.


Studiul realizat de Institutul German de Cercetări Economice este finanţat din 140.000 de donaţii private.

Tuturor participanţilor li se va cere să completeze chestionare despre viaţa, munca şi starea lor emoţională pentru a vedea dacă un venit de bază are un impact semnificativ.

Venitul de bază universal funcţionează pe ideea că un guvern plăteşte o sumă forfetară de bani fiecăruia dintre cetăţenii săi, de obicei o dată pe lună, indiferent de venitul sau statutul lor de angajare, înlocuind efectiv beneficiile de altă natură.

Susţinătorii spun că venitul universal ar reduce inegalitatea şi ar creşte bunăstarea, oferind oamenilor mai multă securitate financiară.

Adversarii cred că ar fi prea scump pentru buget şi că i-ar descuraja pe oameni să muncească.


Ideea a început să se răspândească în ultimii ani pe fondul crizelor financiare şi al inegalităţii crescânde din unele ţări occidentale.

Jürgen Schupp, care conduce studiul, a declarat ziarului german Der Spiegel că va îmbunătăţi dezbaterea despre venitul de bază universal prin producerea de noi dovezi ştiinţifice.

„Dezbaterea despre veniturile de bază a fost până acum ca un salon filozofic în momentele bune şi un război al credinţei în vremuri proaste“  

Jürgen Schupp pentru Der Spiegel.

Susținătorii conceptului susțin că un venit universal, dincolo de beneficiul direct de unui sprijin pentru săraci, va îmbunătăți sistemul de asistență socială și chiar poate aduce reduceri de costuri.

S-ar înlocui schemele complexe de ajutoare existente, care presupun cheltuieli administrative mari. Va fi practic mai eficient.

De asemenea, dacă va fi universală, va fi eliminată frauda de la formele actuale de asistență socială.

În privința descurajării muncii nu ar fi o problemă, pentru că venitul adus de o slujbă asigură suplimentul de bani.


Totuși, un pericol iminent ar fi că apariția unui astfel de venit pentru toți cetățenii va produce de fapt o explozie de cerere cu efect inflaționist. Pur și simpu toată lumea va avea dintr-odată un nou venit disponibil pe care îl va cheltui.


Și de fapt, venitul universal de bază, făcut să scoată oamenii din sărăcie, nu ar face decât să ridice pragul sub care este considerată sărăcia.


Dincolo de pericolul inflaționist ar fi cel al nemuncii.


Și Finlanda a desfășurat un experiment similar timp de doi ani, cu un venit totuși mult mai mic, de 500 de euro pe lună. Rezultatul poate fi considerat cel mult neconcludent. 

Deși beneficiarii au avut un sprijin atunci când au rămas fără lucru, totuși venitul universal de bază nu a dus la scăderea șomajului. 

sursa: Digi24.ro 

CITEȘTE ȘI: Prof. dr. Virgil Păunescu: “Vaccinul românesc anti-COVID este sabotat din toate părțile, dar mai ales de către cei aflați la guvernare. La câtă risipă s-a făcut, puteau să ne ajute și pe noi”

Donald Trump: “AJUNGE!”. A semnat 4 decrete cu măsuri pentru americanii afectați de șomaj și de evacuarea din locuințe, din cauza pandemiei

Preşedintele Donald Trump a prezentat sâmbătă noi măsuri prin care se acordă asistenţă milioanelor de americani ameninţaţi de şomaj sau de riscul evacuării din locuinţele închiriate ca urmare a crizei generate de pandemia de COVID-19, măsuri adoptate prin ordine executive în absenţa convenirii unui acord în Congres, informează AFP şi Reuters.

Ajunge, vom salva locurile de muncă americane şi vom veni în ajutorul muncitorilor americani

A declarat preşedintele SUA, Donald Trump, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la terenul său de golf din Bedminster, New Jersey.

În contextul în care SUA depăşesc pragul de 5 milioane de persoane contaminate cu COVID-19 şi înregistrează un bilanţ de peste 160.000 de decese, Casa Albă şi aleşii democraţi din Congres au negociat timp de două săptămâni pentru a conveni un nou plan de amploare destinat susţinerii economiei.


La mai puţin de trei luni până la scrutinul prezidenţial, aceste discuţii nu au produs însă niciun rezultat.

Preşedinte SUA a semnat aşadar, patru ordine executive care prevăd:

– reducerea costurilor salarizării
– o indemnizaţie suplimentară de şomaj de 400 de dolari pe săptămână
– măsuri de protecţie pentru chiriaşii ameninţaţi cu evacuarea
– amânarea rambursărilor în cazul împrumuturilor făcute de studenţi


Primul ordin executiv prevede îngheţarea costurilor salariale pentru americanii ale căror salarii nu depăşesc 100.000 de dolari pe an.

Dacă ies învingător pe 3 noiembrie, intenţionez să anulez aceste costuri

A mai declarat Donald Trump.

Al doilea ordin cere agenţiilor pentru Locuinţe, Sănătate şi Centrului pentru combaterea bolilor să „se asigure că locatarii şi proprietarii pot rămâne în locuinţele lor„.

Al treilea ordin prevede prelungirea până la sfârşitul anului a ajutorului suplimentar acordat şomerilor.

Ultimul ordin executiv, semnat de preşedintele SUA, suspendă rambursarea împrumuturilor făcute de studenţi până la sfârşitul anului şi reduce dobânda acestora la 0%.

Aceste măsuri sunt de un real ajutor pentru cei afectaţi de pandemie şi se vor aplica imediat, nu sunt doar nişte minciuni promisiuni deşarte, făcute în campanie electorală.


CITEȘTE ȘI: Guvernele vor asigura riscurile, în caz de efecte secundare ale vaccinului anti-Covid, pentru companiile producătoare

Samsung vorbește despre 6G, „gemenii digitali”, replicarea de oameni, obiecte și locuri, într-o lume virtuală

Compania Samsung și-a dezvăluit planurile cu privire la tehnologia 6G, evidențiind viziunea pe care o are vizavi de “gemenii digitali”, sinele nostru fizic, replicarea obiectelor și a locurilor, într-o lume virtuală.


Intr-un articol de cercetare publicat miercuri, Samsung, gigant-ul sud coreean, a declarat ca vor fi trei servicii cheie ale tehnologiei 6G:

– realitatea imersiva extinsa (XR)
– holograme mobile de înaltă fidelitate
– replici digitale


“Cu ajutorul unor senzori avansați, a inteligenței artificiale si a tehnologiilor de comunicare, va fi posibil sa replicăm entitati fizice, inclusiv oameni, dispozitive, obiecte, si chiar locuri, într-o lume virtuala”, scire in articol.

“Intr-un mediu 6G, prin intermediul gemenilor digitali, utilizatorii vor putea sa exploreze si sa monitorizeze realitatea intr-o lume virtuala, fara constrangeri de ordin temporal sau spatial.

Utilizatorii vor putea sa observe chiar schimbari sau sa detecteze probleme, in special prin reprezentatiile oferite de gemenii digitali.”

Aceste progrese ar putea veni în sprijinul oamenilor care lucreaza din ce in ce mai mult si socializeaza mai mult de la distanta, in sensul in care apelurile video vor putea fi inlocuite cu comunicarea cu realitate imersiva, oferita de dispozitivele de ultima generatie, cu realitate virtuala (VR) si holograme.


Samsung sustine ca oamenii nu vor fi doar capabili sa observe ci sa si interacționeze cu hologramele.

De exemplu, un utilizator ar putea sa lucreze in cealalta parte a lumii prin intermediul geamanului său digital, care va fi o reprezentare a unui set de senzori si actuatori controlati de la distanta. Pentru a reusi acest lucru, tehnologia 6G va trebui sa detina o rata de transferuri de date extrem de rapida precum si o latenta ultra scazuta atunci cand controleaza dispozitivele de la distanta.

Tehnologia 6G va avea o rata de 1000 Gbps, ceea ce înseamnă de 50 de ori mai mult decat rata tehnologiei 5G.


Dar principalul utilizator al tehnologiei 6G, vor fi de fapt dispozitivele. Samsung citează estimări de 500 de miliarde de dispozitive conectate în lume până în 2030 – de 59 de ori mai mult decât totalul populației mondială așteptată până atunci.

Pe măsură ce numărul de mașini conectate crește exponențial, aceste dispozitive vor deveni utilizatorii dominanți ai comunicațiilor 6G ”, se mai arată în document.

„Privind înapoi la istoria comunicațiilor fără fir, tehnologiile au fost dezvoltate asumând servicii pentru oameni ca fiind principalii utilizatori ai acestora …

Ne așteptăm să fie dezvoltate noi tehnologii 6G pentru a conecta sute de miliarde de dispozitive ținând acum cont și de ceea ce este necesar pentru acestea.”


Un alt folos al tehnologiei 6G va include un radar personal precum si harti de interior generate de smartphone, conform cercetatorilor de la Universitatea din Bologna si Comisiei franceze de Energie Atomică și Alternativă.

Aceste institutii au anuntat in mai ca lucreaza la mai multe proiecte relationate cu 6G-ul cu sprijinul consorțiului ATTRACT condus de CERN.

“In aer liber aveti Google Maps. Provocarea este sa realizam hărțile spatiilor interioare

A declarat pentru The Independent, Davide Dadari, profesor colaborator de inginerie electrica la Universitatea Bologna.


Fiecare noua generatie de tehnologie wireless este lansata in general odata la 10 ani, dar dupa lansarea predecesorului 5G in 2030, 6G-ul ar putea avea o lansare mult mai timpurie , inca din 2028.


Pentru a accelera cercetarile in ceea ce priveste tehnologia 6G, Samsung a lansat anul trecut Centrul de Comunicare si de Cercetare Avansata.

“In timp ce comercializarea tehnologiei 5G este inca in stadiul incipient, nu este niciodata prea devreme sa se înceapă pregatirea pentru 6G”.

“Am lansat deja cercetarea si dezvoltarea tehnologiilor 6G, bazandu-ne pe experienta si abilitatea pe care le-am acumulat din lucrul la mai multe generatii de tehnologii pentru comunicații , inclusiv 5G”.

Sunghyun Choi, liderul centrului de cercetare Samsung al tehnolgiei 6G

sursa: research.samsung.com | Independent.co.uk

CITEȘTE ȘI: Guvernele vor asigura riscurile, în caz de efecte secundare ale vaccinului anti-Covid, pentru companiile producătoare

Lege nouă de carantină în UK: Cuplurile au voie să facă sex doar dacă locuiesc în aceeași casă

O nouă lege de carantinare intră în vigoare în orașul Manchester, Marea Britanie, după un număr alarmant de cazuri de covid19.


Peste patru milioane și jumate de locuitori din zona Manchesterului, dar și alte zone din nord-vestul Marii Britanii, riscă amenzi de 100 de lire dacă încalcă normele de izolare impuse, ce urmează să intre în vigoare.


Noua lege interzice practicarea sexului cu persoane care nu locuiesc în aceeași reședință, fiind permisă șederea peste noapte a altor persoane, dar doar dacă fac parte din familie.

Reglementările cu privire la protecția sănătății, impun măsuri mult mai dure în Great Manchester, părți din Lancashire și Yorkshire-ul de vest după creșterea recentă a numărului de cazuri de covid19. 


Oricine încalcă noile restricții poate fi amendat cu 100 de lire sau până la 3200 de lire pentru recidivă


Noile restricții interzic oamenilor să se întâlnească cu persoane cu care nu locuiesc împreună, atât în spații private cât și în locuri publice, cum ar fi restaurantele, cafenelele, magazinele, lăcașele de cult, centrele culturale sau atracțiile turistice.

Grupurile de maxim șase persoane vor avea voie să se întâlnească în spațiul exterior, dar numai dacă respectă distanțiierea socială

Consiliile locale au declarat că personalul lor se vor folosi de cunoștințele despre zonele locale pentru a depista indivizii ce au intrat în contact cu persoanele infectate, iar detaliile anchetelor epidemiologice vor fi date mai departe către autoritățile din Sistemul Național de Sănătate dacă un individ nu este depistat timp de două zile de la începerea căutărilor. 

O vizită locală din partea echipelor de protecție publică îi așteaptă pe cei care în decurs de încă 48 de ore nu răspund la telefon sau email

Acest anunț vine azi în urma declarațiilor ministerului, ce susține că sistemul național de depistare al coronavirusului trebuie îmbunătățit, dar care totuși insistă că școlile se vor redeschide în septembrie, în ciuda temerilor cu privire la un al doilea val. 


În ultima perioadă, pare că nimeni nu mai ține cont de restricții

Grupurile de petrecăreți au dat buzna în baruri în ciuda avertismentelor guvernului. Odată cu creșterea temperaturii, se observă că oamenii stau din ce în ce mai aproape în restaurante și în locuri publice, contrar indicațiilor.

sursa: protv.ro 

CITEȘTE ȘI: Masca în aer liber, obligatorie și în București: Centrul istoric, pieţe, târguri, staţii STB şi CFR (Hotărârea CMSU)

„Noi suntem valul doi!” Sute de mii de oameni protestează în Germania, împotriva restricțiilor: “Sfârșitul pandemiei – Ziua Libertății”

Mii de oameni adunați în capitala Germaniei, și sute de mii de persoane în toată Germania, protestează împotriva restricțiilor anti-coronavirus, descriind măsurile drept nedemocratice și o amenințare reală la adresa libertății.


Mulțimea din capitală, a străbătut centrul Berlinului, în timp ce ținea semne cu sloganuri precum:

Suntem nevoiți să purtăm o mască”,
Apărarea naturală în loc de vaccinare”,
Facem zgomot pentru că ne furați libertatea!”,
Noi suntem valul doi”,
Jos măștile, v-am văzut intențiile!
Sfârșitul pandemiei – Ziua Libertății


Trebuie să scăpăm de aceste legi ce ne-au fost impuse, trebuie să scăpăm de aceste măști care ne-au transformat în sclavi”, a declarat unul dintre participanți.

Mai mult, unii cred că oficialii ascund ceva

Particip la acest protest deoarece sunt de părere că doar câțiva oameni de știință, aceia care urmăresc interesele guvernelor, sunt ascultați. În afara lor sunt mii și mii de alți cercetători și medici împiedicați să vorbească. Sunt cenzurați și discreditați drept conspiraționiști”, susține un bărbat, citat de digi24.ro

Manifestațiile nu sunt interzise în Germania, dar participanților li s-au făcut câteva recomandări de bun-simț pentru a se proteja de boală și pentru a-i proteja și pe cei din jur.

 
Poliția se aștepta la 22.000 de oameni

Aproximativ 500.000 au fost înregistrați, ulterior raportându-se că au participat peste 800.000 de oameni.

Germanii apreciază libertatea foarte mult – înțeleg cât de prețioasă este.

Cei mai mulți participanți la miting consideră că măsurile luate de autoritati impotriva răspândirii coronavirusului, contravin drepturilor lor constituționale.


Directorul Institutului pentru Boli Infecțioase din Germania a atras atenția săptămâna aceasta că numărul infectărilor a crescut îngrijorător. 

A pus totul pe seama neglijenței oamenilor și i-a sfătuit pe germani să poarte mască inclusiv în aer liber, chiar dacă legea nu le impune acest lucru.

ONU: Guvernele pot interzice protestele, pe motive de sănătate publică


Conform The Guardian, comitetul pentru drepturile omului de la Organizația Națiunilor Unite a stabilit că guvernele au dreptul să restricționeze protestele și demonstrațiile pe motive de sănătate publică, în condițiile în care protestele care au loc în aceste zile pe glob riscă, zic ei, să devină focare de infecție.

ONU atenționează că restricționările trebuie făcute rezonabil, și nu discreționar, doar acolo unde există o situație epidemică.

 „Pentru protejarea sănătății publice, restricții ar putea fi impuse în mod excepțional, acolo unde există o epidemie de boală infecțioasă iar astfel de adunări sunt periculoase”, scrie în raport, preluat de daniel-roxin.ro.

Doar că, pe toată planeta există epidemia cu Coronavirus, așadar, autoritățile naționale vor interpreta că niciunde nu ar trebui permise proteste publice.

Situația de acum ne obligă să ne amintim de toată perioada de anarhie din SUA, declanșată sub pretextul morții afro-americanului George Floyd, perioadă care nu îmi amintesc să fi îngrijorat ONU la vremea declanșării ei sau în maximul ei de expresie anarhică.

Dacă susții Black Lives Matter, nu ești un pericol pentru sănătatea publică…


În schimb, astăzi, când multe proteste au loc împotriva abuzurilor autorităților față de proprii cetățeni, apare și ONU cu îngrijorarea față de protestele care pun în pericol sănătatea publică.

https://www.facebook.com/RTnews/videos/1370785373127037/

CITEȘTE ȘI:
Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală
Banca Mondială şi FMI demascate: Ajutorul împotriva COVID19 condiţionat de impunerea restricţiilor “lockdown” şi a stărilor de urgenţă

Comisia Europeană alege Remdesivir. Didier Raoult, amenințat cu moartea, pierde lupta hidroxiclorochinei

Comisia Europeană a semnat marți (n.r. – 28.07.2020), primul său contract de aprovizionare medicală împotriva Covid-19, iar Remdesivir a fost declarat câștigător, cu o comandă de 63 de milioane de euro.


Controversa între hidroxiclorochină, promovată de profesorul Didier Raoult și remdesivir, nu a avut impact în Europa.


Remdesivir, produsul laboratoarelor Gilead, este singurul tratament aprobat împotriva Covid-19 la nivel european. Hidroxiclorochina, susținută de Didier Raoult, nu a fost aprobată în această etapă.

Acest prim contract garantează accesul la Veklury, denumirea comercială a remdesivir, pentru cele 27 de state membre și Marea Britanie.

Aproximativ 30.000 de pacienți cu simptome severe pot fi tratați în următoarele câteva luni.

Dozele vor fi disponibile „de la începutul lunii august”, asigură comisarul pentru sănătate Stella Kyriakides, care, în plus, conduce politica de furnizare a vaccinurilor în curs de dezvoltare.


„Acordul încheiat ieri este un alt pas important în lupta noastră împotriva acestei boli”, a concluzionat comisarul, un pic dezamăgita de faptul că șefii de stat și de guvern au redus bugetul programului UE4Health care urma să susțină „Europa sănătății ”.

Din cele 9,4 miliarde de euro prevăzute de Comisie, doar 1,7 miliarde de euro rămân în acordul privind bugetul european pe termen lung (2021-2027) după ultimul summit european.


Didier Raoult a fost amenințat cu moartea

În fața Comisiei parlamentare de anchetă, Didier Raoult le-a sugerat deputaților francezi să investigheze nivelul de influență al laboratorului Gilead și cum a acționat pentru a-și promova remdesivirul.

„Când am început să vorbesc despre hidroxiclorochină, a fost cineva care m-a amenințat [cu moartea] în mai multe rânduri în mod anonim, am facut plângere la poliție și am aflat în cele din urmă că a fost vorba despre medicul care a primit cei mai mulți bani de la Gilead timp de șase ani”, a spus profesorul în fața deputaților.

Dr. Didier Raoult apără hidroxiclorochina, deoarece este un medicament ieftin, în timp ce remdesivirul are un preț mult mai mare (390 USD pe flacon pentru țările dezvoltate).

Cheia repartizării între statele membre a tratamentului Gilead achiziționat de Comisie a fost stabilită după consultarea Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC). Comisia pregătește achiziții suplimentare pentru livrări noi de medicamente pentru a acoperi necesitățile și livrările suplimentare începând cu luna octombrie.


În plus, aceeași echipă de negociatori ai Comisiei este în contact direct cu companiile farmaceutice care au început studiile clinice asupra vaccinului.


„Este prea devreme să spunem în această etapă câte companii vor fi selectate în cele din urmă sau ce sume vor fi investite”, a spus comisarul Kyriakides în timpul unui interviu în Le Point.


„Această procedură ne oferă mijloacele de a avea o gamă largă de opțiuni care ne vor ajuta să ne mișcăm mai repede în dezvoltarea acestui vaccin anti-Covid-19. După cum știți, este de obicei nevoie de zece ani pentru a fi dezvoltat un vaccin.

Sperăm, dacă reușim, să scurtăm acest timp la o perioadă cuprinsă între 12 sau 18 luni.
Vreau să subliniez că această strategie nu afectează siguranța vaccinului.

Trebuie să ne mișcăm rapid, dar trebuie să ne asigurăm că vaccinul este sigur pentru oameni.”, a mai spus comisarul Kyriakides.

sursa: lepoint.fr

CITEȘTE ȘI: Banca Mondială şi FMI demascate: Ajutorul împotriva COVID19 condiţionat de impunerea restricţiilor “lockdown” şi a stărilor de urgenţă

Banca Mondială şi FMI demascate: Ajutorul împotriva COVID19 condiţionat de impunerea restricţiilor „lockdown” şi a stărilor de urgenţă

Banca Mondială ş FMI demascate: ajutor împotriva COVID condiţionat de impunerea restricţiilor extreme şi a stărilor de urgenţă. Împrumuturi uriaşe sunt acordate naţiunilor suverane de către Banca Mondială, FMI şi ai lor. Dar condiţiile ce vin la pachet cu acestea sunt rareori spuse de guverne cetăţenilor.


Un caz recent în Belarus a dezvăluit condiţiile cerute de aceste agenţii pentru împrumuturile oferite pe fondul COVID-19.  Preşedintele Belarusului a dezvăluit că împrumuturile de ajutor împotriva covid-19 de la Banca Mondială vin la pachet cu anumite condiţii în sensul impunerii unor măsuri de carantină extreme, pe modelul celor din Italia şi chiar cu schimbări în politica economică pe care acesta le-a refuzat catalogându-le ca “inacceptabile”.

Condiţiile adiţionale care nu se aplică părţii financiare sunt inacceptabile pentru Belarus, a spus preşedintele Belarusului – Aleksandr Lukashenko vorbind despre împrumuturile externe în timpul unei întâlniri pentru discutarea măsurilor de sprijin pentru sectorul economic pe partea sistemului bancar, a comunicat Belarusian Telegraph Agency, BelTA.

Aleksandr Lukashenko i-a întrebat pe participanţi cum stau lucrurile cu asistenţa pentru credite externe acordate Belarusului.

“Care sunt cerinţele partenerilor nostri? S-a anunţat că ne pot oferi 940 de milioane de dolari in aşa-numita finanţare rapidă. Cum stau lucrurile aici?” a întrebat şeful statului.

În acelaşi timp, el a subliniat că, condiţiile adiţionale ce nu se aplică părţii financiare sunt inacceptabile pentru ţară.

“Auzim cerinţele, de exemplu, să abordăm modelul din Italia ca răspuns la coronavirus. Nu doresc să văd că situaţia Italiei se repetă în Belarus. Noi avem propria noastră ţară şi propria noastră situaţie,” a spus preşedintele.

Potrivit preşedintelui, Banca Mondială a arătat interes pentru acţiunile de răspuns la coronavirus.

Ei sunt gata să ne finanţeze de zece ori mai mult decât ne-au oferit iniţial ca semn de recunoaştere a luptei noastre eficiente împotriva acestui virus. Banca Mondială a cerut chiar Ministrului Sănătăţii să împărtăşească din experienţa sa. Între timp, FMI-ul continuă să ne ceară măsuri de carantină, izolare, stare de urgenţă. Asta e un  nonsens. Nu vom dansa cum ne cântă alţii,” a spus preşedintele.


Belarus este una dintre puţinele ţări europene care nu au implementat măsuri stricte de carantină. Ei au menţinut deschise chiar şi serviciile neesenţiale. Liga de fotbal din Belarus încă este activă. Singurul pas pe care l-a făcut Belarus-ul ca restricţie este că vacanţa şcolarilor a fost extinsă.

Lukashenko este de părere că o stare de urgenţă de tip “lockdown”  a fost complet inutilă.

Păreri similare au fost exprimate şi de numeroşi oameni de ştiinţă renumiţi. Recent, un doctor indian a demascat narativa oficială privind Coronavirusul. El a subliniat că stresul afectează sănătatea şi a spus că frica nu e necesară deoarece până la urmă oamenii vor dezvolta imunitate  naturală la acest virus. El este unul dintre puţinii care susţine că viaţa trebuie să continue neîntreruptă.

Preşedintele Belarusului nu este primul care a expus presiunea exercitată de agenţiile globale pe fondul crizei coronavirus pentru a-şi implementa agenda.


Mai devreme, într-o dezvăluire şocantă, preşedintele Madagascarului a făcut senzaţie cu declataţia că OMS-ul i-a oferit 20 de milioane de dolari mită pentru a otrăvi tratamentul împotriva COVID-19 numit COVID-19 Organics făcut din Artemisia.

Preşedintele Tanzanian i-a dat afară pe cei de la OMS după ce mostrele luate de la un fruct de Papaya şi de la o capră au ieşit pozitive la COVID-19

La cîteva zile după acţiunea din Tanzania, Burundi a dat de asemeni afară echipa coronavirus de la OMS  din ţară pentru amestecul în treburile interne ale ţării.


A fost de asemeni dezvăluit într-o interceptare a unui raport de intelligence că Bill Gates a oferit 10 milioane de dolari mită pentru un program de vaccinare forţată împotriva Coronavirus în Nigeria.

După care, un politician italian a cerut arestarea lui Bill Gates în Parlamentul Italian.

Ea a mai  dezvăluit şi agenda lui Bill Gates din India şi din Africa, împreună cu planurile de cipare a rasei umane prin programul digital de identificare ID2020.

CITEȘTE ȘI:
Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală
Ion Cristoiu: “50% dintre români s-au prins c-au fost luaţi de proşti”. Denunţarea psihozei coronavirus.

„Ne-a luat 12 ani să construim AIRBNB și am pierdut aproape totul în 6 săptămâni”, CEO Airbnb

Nu ne mai mirăm deja, când aflăm că ditamai companiile, cum este si Airbnb, ajung într-o situaţie gravă, din punct de vedere econimic. Putem petrece zeci de ani construind un vis, iar soarta îl poate distruge cu ceva neaşteptat precum această pandemie de la un virus necunoscut.


Exact acest lucru i s-a întâmplat lui Brian Chesky, directorul general al Airbnb, odată cu sosirea SARSCov2 în acest an, după cum se confesează acesta înntr-un interviu pentru entrepreneur.com.


„Ne-a luat 12 ani să construim Airbnb și am pierdut aproape totul într-o etapă critică de patru până la șase săptămâni”


A afirmat Chesky, într-un interviu pentru CNBC. Omul de afaceri a indicat că în acest an trebuiau să lanseze platforma la bursa de valori, dar că acest proiect pare să fi clacat definitiv.

Chesky a remarcat, de asemenea, că Airbnb se confruntă cu un viitor incert din cauza temerilor de focare care sunt deja „experimentate” în întreaga lume.


„Turismul, așa cum știam noi înainte, pare că s-a terminat. Nu vreau să spun că  s-au terminat călătoriile, ci mai degrabă că modelul pe care îl știam este mort și nu se va mai întoarce, probabil, la ceea ce a fost cândva”


Directorul general a mai subliniat și faptul că oamenii vor să iasă, să călătorească, dar, din nefericire, nu se mai simt în siguranță.


Potrivit lui Chesky, oamenii „nu doresc să urce într-un avion, nici să călătorească pentru afaceri sau să treacă peste granițe”, ceea ce în opinia sa va stimula turismul intern.


„Urmează să ne urcăm în mașinile noastre, să conducem câțiva kilometri către o comunitate mică și să rămânem într-o casă”, a spus Chesky, care a menționat că, cel puțin în Statele Unite, Airbnb se recuperează, totuși, deși nu-și face prea mari iluzii și speranțe false.

sursa: lumealibera.ro

CITEȘTE ȘI:
Adevărul genocidului din România! Dr. Borcean: ”S-a murit mai mult de infarct, ocluzii și cancer”
Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Parlamentul European a acceptat poziţia CE conform căreia COVID-19 reprezintă doar un risc mediu pentru lucrători

O știre interesantă de la Bruxelles, venită la finalul săptămânii trecute, pe silent (mod silenţios), presa românească neconectată la actualitatea externă, evident că nu a prins-o. Bruxellul aruncă în aer coronavirusul românesc.


Pe scurt: Parlamentul European a acceptat joi poziţia Comisiei Europene conform căreia COVID-19 reprezintă doar un risc mediu pentru lucrători. 

Conform unei directive europene pe care s-a bazat în decizia sa Comisia Europeană, un agent biologic din grupa a treia de risc, cum a fost acum clasificat noul coronavirus de către aceasta, poate provoca boli grave şi poate reprezenta un pericol semnificativ pentru angajaţi, dar în general pentru acesta există profilaxie şi un tratament eficace disponibil. 


În schimb, un agent biologic din grupa a patra presupune ”un risc ridicat de răspândire în comunitate” şi pentru acesta nu există profilaxie sau un tratament eficace disponibil.

Deci Comisia Europeană vorbește de un TRATAMENT EFICACE DISPONIBIL și în comparație cu nivelul următor NU are ”un risc ridicat de răspândire în comunitate”. Adică e ceva, dar există tratament și nu există ”risc ridicat” de răspândire. 


Păi dacă așa stă treaba, înseamnă că tot spectacolul coronavirusului este unul fals.

Și nu o spun amatorii teoriei conspirației cu 5G, ci tocmai Comisia Europeană și Parlamentul de la Bruxelles, unde cu onor avem reprezentanți de marcă ai liberalilor, printre care Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan. Dar acești domni, nu știm încă de ce, nu spun și la București, ce se mai aude pe la Bruxelles.


Nu sunt medic și ca atare ezit să mă pronunț pe acest subiect. Suntem de părere că oficialii români din celebrul Grup Strategic ar trebui să explice public deciziile de la Bruxelles. 

Dacă cei de acolo spun că nu prea e, noi de ce insistăm? Pe ce se bazează concret? Dacă continuă să se bâlbiie și să țină țara blocată atunci înseamnă că este un alt interes. Și o minciună!, Andrei Bădin.

CITEȘTE ȘI:
Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală
Ion Cristoiu: “50% dintre români s-au prins c-au fost luaţi de proşti”. Denunţarea psihozei coronavirus.

sursa: flux24.ro | agerpres.ro

Americanul spitalizat 62 de zile, vindecat de Covid-19, a primit factura: 1,1 milioane de dolari

Factura de cheltuieli, care se întinde pe 181 de pagini, a americanului care a stat două luni în spital bolnav de Covid-19, totalizează 1,1 milioane de dolari. 


Michael Flor, 70 de ani, era cunoscut opiniei publice drept pacientul Covid-19 cu cea mai lungă spitalizare, 62 de zile. El a fost de mai multe ori la un pas de moarte – la un moment dat medicii i-au sunat familia, chiar să-și ia rămas bun. 

În cele din urmă, bărbatul s-a însănătoșit și a părăsit spitalul, însă, povestește el, a fost aproape să moară din nou, de inimă, când a văzut factura spitalizării: 1,1 milioane de dolari, cheltuieli defalcate pe 181 de pagini.


Din fericire, s-ar putea să nu trebuiască să plătească nimic din factura lungă de 181 de pagini.

Din fericire pentru el, este asigurat Medicare, ceea ce acoperă majoritatea costurilor. În plus, fiind pacient Covid-19, s-ar putea să nu plătească nimic, guvernul american pompând peste 100 de miliarde de dolari în sistemul de sănătate, pentru a ajuta la acoperirea costurilor cu tratamentul pacienților Covid-19.


Defalcat, cheltuielile sale arată astfel:

Doar taxa pentru camera lui din unitatea de terapie intensivă a fost facturată la 9.736 dolari/zi. Datorită naturii contagioase a virusului, camera a fost sigilată și nu s-a putut intra, doar medicii care purtau costume de plastic și echipament complet, aveau acces.

Timp de 42 de zile, el a fost în această cameră de izolare, pentru un cost total de 408.912 dolari.

El a fost, de asemenea, pe un ventilator mecanic timp de 29 de zile, cu utilizarea aparatului facturat la 2.835 dolari pe zi, pentru un total de 82.215 dolari.

Aproximativ un sfert din factură costă medicamentele

Pentru cele două zile în care inima, rinichii și plămânii au eșuat și el a fost cel mai apropiat deces, factura este de 20 de pagini și totalizează aproape 100.000 de dolari, în timp ce medicii „aruncau în mine cu tot ce se putea gândi”, spune Flor.

Cheltuielile nu includ cele două săptămâni de recuperare pe care le-a făcut într-o unitate de reabilitare.

În total, există aproape 3.000 de taxe detaliate, aproximativ 50 pe zi.

De obicei, spitalele primesc doar o parte din suma pe care o facturează, deoarece majoritatea au negociat reduceri cu companiile de asigurări.


Michael Flor le-a spus jurnaliștilor că a fost uimit de reacția sa când a văzut factura:


„M-am simțit vinovat că am supraviețuit. M-am întrebat de ce eu? Mă uitam la costurile alea și sentimentul de vinovăție îmi creștea”
, scrie Seattle Times.


Din fericire pentru el, cel mai probabil nu va trebui să plătească nimic din buzunarul propriu, iar costurile vor fi acoperite de asigurarea medicală și de fondurile guvernamentale puse la dispoziția sistemului de sănătate pentru pandemia coronavirus. 

CITEȘTE SI:
Guvernul Orban obligat să dubleze alocațiile copiilor. Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor
Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Raport oficial german “scăpat”: Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Guvernul federal german și mass media de la Berlin încearcă să gestioneze un uriaș scandal, declanșat după publicarea pe căi neoficiale a unui raport întocmit de Ministerul de Interne din Germania, în care se contestă puternic, retorica adoptată de autorități cu privire la epidemia de coronavirus.


Cele mai controversate pasaje ale documentului vorbesc despre faptul că pericolul reprezentat de COVID-19 a fost supra-estimat, iar noul coronavirus nu depășește nivelul considerat normal în ceea ce privește amenințarea sănătății publice.

”Consecințele numeroase și grave ale măsurilor luate în numele Corona”

În plus, oamenii care au fost consemnați în statistici ca fiind decedați ca urmare a COVID-19 sunt cei care ar fi murit oricum pe parcursul lui 2020, fie de bătrânețe, fie din cauza bolilor și a organismelor lor slăbite de stresul cotidian, inclusiv din cauza celor 150 de viruși care circulă liber în acest moment.

La nivel global, pe parcursul unui trimestru, nu au fost mai mult de 250.000 de decese cauzate de noul coronavirus, în comparație cu 1,5 milioane de morți (25.100 în Germania) doborâți de valul gripal din 2017-2018.

Documentul pune accent pe ”consecințele numeroase și grele ale măsurilor Corona”, atrăgând atenția asupra gravității situației: mai mulți oameni au murit din cauza măsurilor adoptate de Guvern împotriva noului coronavirus decât cei care au fost efectiv uciși de COVID – 19.

Inițial, guvernul german a încercat să minimalizeze importanța raportului, catalogându-l ca ”opera unui singur angajat”, iar conținutul documentului ar fi fost doar o ”opinie personală”.

Scandalul este abia la început, date fiind acuzațiile privind faptul că sistemul de sănătate din Germania a amânat intervenții chirurgicale care ar fi putut salva vieți și a întârziat ori redus tratamentul pacienților care nu erau suspectați sau suferinzi de noul coronavirus, scrie globalresearch.ca.


Dar documentul de 93 de pagini intitulat ”Analiză a Crizei de Management” a fost întocmit de un grup de oameni de știință numit de ministrul de Interne de la Berlin și compus din experți medicali externi provenind de la mai multe universități germane.

Acest demers a fost inițiat de un departament din Ministerul de Interne care se ocupă de protejarea infrastructurilor cu probleme. În plus, la document a lucrat și oficialul german Stephen Kohn, el fiind cel care a făcut raportul scăpat în presă.

Un  neamţ cu conştiinţă, funcţionar chiar în cadrul acelei unităţi, Stephen Kohn a decis că sunt de ajuns crimele de până acum, că ele trebuie să înceteze de îndată şi că populaţia trebuie să ştie adevărul. Aşa că a predat spre publicare raportul cu pricina, în 9 mai, revistei liberal-conservatoare Tichys Einblick unul dintre cele mai populare produse de presă alternativă din Germania.

În esenţă, raportul neagă afirmaţiile autorităţilor locale şi internaţionale şi campania din media privind periculozitatea covid 19 şi semnalează gravele consecinţe, asupra mult mai multor germani, ale politicilor şi măsurilor aplicate în această perioadă.

”Guvernul german a ignorat sfaturile experților”

Stephen Kohn este și un avocat renumit, fiind una dintre cele mai cunoscute surse care au prezentat opiniei publice, de-a lungul vremii, aspecte care s-ar fi vrut păstrate secrete de către autorități.

Autorii raportului au susținut o conferință comună de presă în data de 11 mai, în care au dezvăluit faptul că guvernul german a ignorat sfaturile experților.

Ei au cerut ministrului de Interne să facă oficial comentarii despre documentul a cărui existență sau veridicitate nu o poate nega.

”Ne confruntăm zilnic cu efectele secundare”

Măsurile terapeutice și preventive nu ar trebui niciodată să aducă mai mult rău decât boala în sine. Ținta lor ar trebui să fie protejarea grupurilor de risc, fără a pune în pericol disponibilitatea actului medical adresat populației și nici sănătatea publică, așa cum din păcate s-a întâmplat.

Noi, practicienii din medicină, ne confruntăm zilnic cu efectele secundare asupra pacienților noștri, rezultate în urma măsurilor adoptate împotriva coronavirusului.

În consecință, cerem ministrului federal de Interne să își exprime punctul de vedere asupra poziției noastre publice și sperăm că va avea loc o discuție pertinentă asupra măsurilor anti-COVID-19, care să conducă la adoptarea celor mai bune măsuri pentru populație”, au declarat autorii raportului în conferința de presă.

surse: globalresearch.ca | Raportul Ministerului de Interne german | capital.ro | oficialmedia.com

CITEȘTE ȘI:
Banca Mondială şi FMI demascate: Ajutorul împotriva COVID19 condiţionat de impunerea restricţiilor “lockdown” şi a stărilor de urgenţă
Ion Cristoiu: “50% dintre români s-au prins c-au fost luaţi de proşti”. Denunţarea psihozei coronavirus.
Dr. Horea Bădău, din nou, are dreptate: “De ce spune Tătaru că va fi al doilea val la toamnă deși OMS spune că nu”

Poveste de viață. Un spital spaniol își duce pacienții la plajă, în Barcelona. Oameni pentru oameni

Într-un efort de a umaniza procesul de recuperare, după o luptă îndelungată împotriva bolii coronavirusului (Covid-19), un spital spaniol își duce pacienții la plajă, în prima lor călătorie în afara UCI.


Echipele medicale de la Spitalul del Mar din Barcelona, au fost fotografiate alături de pacienți, cu care traversează drumul spre plaja Mării Mediterane din proximitate, pentru a-i apropia pe aceștia de valurile marii și pentru a se putea bucura de priveliștea minunată.


Poveste de viață
Isidre Correa, 61 de ani. Diabetul și obezitatea ușoară combinate cu un diagnostic pozitiv la Covid-19, l-au determinat să-și petreacă ultimele două luni într-o cameră din Unitatea de Terapie Intensivă (UCI) a Spitalului del Mar, din Barcelona. El a fost internat acolo pe 14 aprilie, la cinci zile de la spitalizare.

Isidre Correa ajutat de personalul de îngrijire medicală, sa iasă pe ușa principală.

Isidre Correa. (Foto: David Ramos / Getty Images)

Spitalul del Mar preia pacienții cu recuperare de COVID-19 de la UCI pe litoral, ca parte a procesului de recuperare care vizează umanizarea unităților de terapie intensivă.

De ceva timp, profesioniștii centrului au profitat de proximitatea plajei pentru a-i apropia pe unii pacienți de valurile marii.

Înainte de a face acest lucru, cadrele medicale se asigură că starea pacientului este bună pentru a putea ieși afară și se consultă cu rudele lor pentru a obține consimțământul prealabil.

Cu aceasta ocazie, Isidre și rudele sale au dat undă verde medicilor pentru a traversa ușile centrului medical și a petrece câteva minute contemplând marea.

(Foto: David Ramos / Getty Images).


Doctorul Joan Ramon Masclans, șeful UCI al Spitalului del Mar, a explicat, de asemenea, că boala lui Isidre a fost destul de „serioasă și complexă” și a subliniat importanța gesturilor umane, cum ar fi abordarea ca pacienții să vadă marea.

„Trebuie să inovăm în umanism și aceste detalii sunt foarte importante pentru recuperarea pacienților și, de asemenea, pentru angajații din sistemul de sănătate în sine”, a spus Joan Ramon Masclans, șeful UCI al Spitalului del Mar.

(Foto: David Ramos / Getty Images)

Responsabil pentru portretizarea momentului emoțional a fost David Ramos, fotograf corespondent pentru Getty Images din sudul Europei.

CITEȘTE ȘI: Ion Cristoiu: “50% dintre români s-au prins c-au fost luaţi de proşti”. Denunţarea psihozei coronavirus.